Костадин Костадинов – Копейкин се надява на 2 октомври да спечели

...
Костадин Костадинов – Копейкин се надява на 2 октомври да спечели
Коментари Харесай

Референдумът на Копейкин – достатъчно ли са олигофрените, които гласуват

Костадин Костадинов – Копейкин се надява на 2 октомври да завоюва страната. След последната изцепка на този нападателен русофил ти се желае да му обършеш един пестник, да го пратиш на майната си и да не помни за 2 октомври.

Само че побърканият български гласоподавател не помни елементарно и пред очите му е единствено следващият глупак, който му дава обещание място в парадайса. Социолозите предупреждаваха, че изключителните парламентарни избори единствено ще потвърдят възхода на " Възраждане “. После ни оповестиха, че възходящият тренд е спрял. Това несъмнено е в основата на предизборното озверяване на Копейкин, който с тайфа биячи тероризираше клиенти на варненски магазин. И сигурно ще продължи да се държи като неуравновесен.

Ще гони " Лидл “ и други колониални вериги от България, никакво влизане в еврозоната, братска дружба с Русия, референдум за излизане от НАТО, нови условия за участието в Европейски Съюз, вън американските бази от страната.  Това ни заяви Коцето след геоичната си акция пред магазина. Това е късата му стратегия за продобиване на страната.

Копейкин съществено се е объркал. Кой знае за какво се бъркат и социолозите, които го карат да се държи като предстоящ министър председател и по този начин към този момент се трансформира в подигравка. Ако видите такава подигравка пред магазина, в който пазарувате, и не ви пуска да влезете с маска, целесъобразно е да си пробиете път с шут в слабините. Агресивните съветски подлоги не постоянно са толкоз смели, колкото се показват пред магазините с беззащитни хора. Ако сте по-търпеливи, можете да изчакате да ги опаковат в колет с натрапен платеж до някоя сибирска гара.

Заблудата на Костадинов, че дирижира парада ще лъсне на 2 октомври. У нас във всяка трета къща може и да има прегънат съветски байряк в килера, само че българският гласоподавател ще развее украинското знаме, това е несъмнено.

Всъщност, Копейкин напълно не е комплициран. Той дефинира изключителните избори като референдум накъде да поеме България.  За Копейкин референдумът има ясна цел – да преброи олигофрените, които ще гласоподават за късата му стратегия. И той,и социолозите ще останат разочаровани

Още забавни разбори може да четете в ZaPlovdiv.bg! 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР